Team Rolstoelbasketball

Second Dribble

© Basketballvereniging Second Dribble – U12 meisjes

Team Rolstoelbasketball

Trainers:

Coach:

Trainingstijden:

Donderdag: 20:30 -22:00 uur

Locatie:

Sporthal “De Kamp”
te Hardenberg/Baalder

Team:

Wilko Braam
Margret Ester
Ronald Hofsink
Heidi Hofsink
Wilma Kieft
Erik Beuker
Henk Pullen
Marleen Spang

Rolstoelbasketbal een té gekke sport…

Met een leuke, gevarieerde groep mensen

Rolstoelbasketbal is een teamsport, waarbij je lekker bezig bent te midden van een zeer gevarieerde groep sporters. Gevarieerd in leeftijd, man/vrouw, handicap of juist niet en heel verschillend qua aard en ambities.

Wat we gemeen hebben? Plezier in het samen sporten in onze sport; rolstoelbasketbal!

Dit jaar hebben we een poule van trainers, die ons afwisselend les geven. Hierdoor hebben wij zeer gevarieerde trainingen, die overigens altijd wel op elkaar afgestemd zijn door hun onderlinge contacten. Ervaren trainers, die hun eigen expertise inzetten zodat wij de nodige vaardigheden ontwikkelen en een leuk potje kunnen ‘ballen’. Er wordt aandacht geschonken aan rolstoelvaardigheid, balgevoel, techniek en tactiek. Rolstoelbasketbal is een sport waarbij je conditie op peil kunt brengen, je energie in kwijt kunt, maar waar je ook gezelligheid vindt. Zowel voor als na de training drinken we gezamenlijk wat.

Wie trainer er …

Dit zijn een leuke groep mensen met diverse handicaps; van dwarslaesie – rugklachten – spina bifida tot geen handicap. Mannen, vrouwen, diverse leeftijden; een bonte mix dus.

Ambities

We hebben de intentie om volgend seizoen weer competitie te gaan spelen. We hebben dit ook altijd gedaan, uitgezonderd het huidige seizoen 2014 – 2015. We missen nog enkele spelers om een team op te kunnen geven. Ben jij wellicht die speler? Kom dan gewoon eens even kijken!

Voor meer informatie over rolstoelbasketbal:

Margret Ester 0524-563736 b.g.g. 06-24125323, m53ester@gmail.com of

Heidi Veurink 06-46452367