Profiel AJS Administratie en advies

 

ajs ajslogo

Ik ben Bert Schonewille, eigenaar van het administratiekantoor AJS Administratie en Advies dat  sinds september 2015 gevestigd is in Hardenberg. Mijn kantoor staat voor een persoonlijke dienstverlening met een gedegen en professionele aanpak van uw zaken. De basis voor een goede samenwerking  ligt in mijn optiek onder andere bij wederzijds vertrouwen ; no-nonsense en gelijkwaardigheid.

 

Ik heb ruim 30 jaar ervaring,  opgedaan in het voeren van financiële administraties van diverse MKB bedrijven van klein tot groot, ben ik uitgegroeid tot een vakbekwame professional op mijn gebied. Door die ervaring in verschillende branches van onder andere schooladministraties tot machinefabrieken en van recreatie tot agrarische dienstverlening en met evenzoveel verschillende administratieprogramma’s heb ik geleerd om mij elke soort administratie snel eigen te maken. Zo kan ik voor veel ondernemers snel een belangrijke schakel in hun financiële administratie zijn

 

Ik richt mij met AJS Administratie en Advies op ondernemers in het midden- en kleinbedrijf en op  particulieren. Voor het kleinbedrijf, zoals de zzp-er, geldt vaak dat het zelf voeren van een gedegen administratie een tijdrovende klus is. Daarnaast is er een kans dat u fiscale voordelen laat liggen. Door uw boekhouding aan mij uit te besteden worden deze werkzaamheden u uit handen genomen door een professional, zodat u zich bezig kunt houden met wat u het beste kunt en het liefste doet.  Voor bedrijven met een tijdelijke onderbezetting ben ik ook als interim in te zetten. Door mijn brede ervaring met diverse administraties en diverse software-pakketten is een snelle inzet mogelijk, bijvoorbeeld bij ziekte, tijdelijke onderbezetting of zelfs vakantie. Particulieren die hun jaarlijkse belastingaangifte graag overlaten aan  een professional kunnen ook bij AJS Administratie en Advies terecht.