Wedstrijdverslag , Winst U14 en U16

SD U14 neemt een vrije worp.jpg 7 oktober a
Second Dribble U14 en U16 winnen, U12 blijft groeien.
Second Dribble U12 speelde vrijdagavond hun 4e wedstrijd in Enschede tegen Amical. Ook nu startte het team weer fanatiek. Ondanks dat Amical technisch beter was, bleef Second Dribble doorgaan. Door hard werken bleef de achterstand tot de rust beperkt tot 14 punten. Na de rust liep Amical plotseling heel snel uit. Maar in het 4e kwart rechte Second Dribble U12 nog 1 keer hun rug. Ze gaven echt alles en wisten het 4e kwart dan ook te winnen met 4-9! Einduitslag 37-16 (12-4; 9-3; 12-0; 4-9). Het team mag trost zijn op deze prestatie.
Zaterdagavond startte Second Dribble U14 thuis om 17:00 uur met hun wedstrijd tegen Valley Bucketeers. De winst van vorige week smaakte naar meer. Ze gingen dan ook voortvarend van start. Met goed uitgespeelde aanvallen trokken ze de wedstrijd naar zich toe. Met een voorsprong van 13 punten werd er gerust. Maar na de rust verslapte Second Dribble iets. Hoewel de 3e kwart nog gewonnen werd, wist Valley Bucketeers de 4e kwart te winnen. Maar de voorsprong van Second Dribble U14 bleek voldoende voor hun 2e winstpartij. Eindstand 49-41 (14-8; 15-8; 18-15; 2-10).
SD U14 in de aanval.jpg 7 oktober
Vervolgens was het de beurt aan Second Dribble U16. Zij ontvingen Flevo Musketiers uit Lelystad. Na het onnodige verlies tegen Lay Back in Kampen was het team gebrand op een goed resultaat. Toch startte het team ietwat nerveus. Hoewel ze aanvallend steeds goed door de verdediging van Flevo Musketiers kwamen, misten ze de scores. Hierdoor leek de 1e kwart net naar de tegenstander te gaan. Maar in de allerlaatste seconde trok Second Dribble toch het belangrijke 1e kwart naar zich toe met een prachtige 3-punter. De ban was gebroken. Met snel spel, prachtige aanvallen, maar ook goed verdedigend trok Second Dribble de wedstrijd naar zich toe. Flevo Musketiers kon geen antwoord vinden. Second Dribble boekte een belangrijke winst. Eindstand 54-28 (12-11; 14-7; 12-5; 16-5)
Wil je ook basketballen? Meedoen bij een training van één van onze teams kan altijd. De trainingsavonden zijn op dinsdag- tot en met donderdag in sporthal De Kamp. Voor elk leeftijd is er wel een team.
Daarnaast hebben we ook een prachtig rolstoel team. Ook daar mag je gerust een paar keer mee trainen. Je hoeft geen beperking te hebben. Wel veel inzet!!