Wedstrijdverslag 29 en 30 september

Second Dribble U 14 wint, U 16 geeft winst weg.
Second Dribble U14 moest zaterdag uit tegen de Stars’84 in Vroomshoop. Na 2 verloren wedstrijden wilde het team een keer winnen. En dat lieten ze ook direct merken in Vroomshoop. Direct vanaf de 1e minuut werd er vol overtuiging gespeeld. Hoewel het spel nog wat slordig was in de 1e periode gingen de ballen makkelijk in het net. Stars’84 had niet een goed antwoord op het felle spel van Second Dribble. Vooral in de 2e & 3e kwart stond het SD heel goed te spelen. In de aanval werd er zelfs al af en toe Read and React gespeeld. Vooral verdedigend stond Second Dribble heel goed. In het 4e kwart sloeg de vermoeidheid wat toe. Stars’84 kreeg wat meer ruimte maar de winst kwam niet meer in gevaar. Een dik verdiende overwinning voor Second Dribble U14. Met een trotse coach die het team elke week beter ziet worden. Eindstand: 16-58 (2-16; 4-14; 6-18; 4-10)
Second Dribble U12 ontving zaterdag thuis in De Kamp Twente Buzzards uit Hengelo. Het was een mooie wedstrijd om te kijken. Ook doordat de scheidsrechters te tijd namen om de spelers uitleg te geven over de regels. Fanatiek werd er op de bal gejaagd door beide teams. Af en toe werd er zelfs een prachtige aanval uitgespeeld door Second Dribble. Ook verdedigend stonden ze hun mannetje. Hoewel Second Dribble de wedstrijd verloor hebben ze weer laten zien in een week tijd enorm gegroeid te zijn. Eindstand 22-38 (7-8; 5-7; 8-13; 2-9)
Vrijdagavond moest Second Dribble U16 naar Kampen voor hun wedstrijd tegen Lay Back. Met een flitsende start in de 1e periode overrompelde Second Dribble hun tegenstander en dreigde een walk over. Maar in de 2e periode kantelde de wedstrijd. Second Dribble ging slordiger spelen. Het team verzuimde vooral om hun eigen spel, Read and React, goed uit te voeren. Hierdoor kwam Lay Back terug in de wedstrijd. Uiteindelijk werd het in de 4e periode vechtbasketbal om de winst binnen te slepen, waarbij Kampen net aan het langste eind trok. Eindstand 38-36 (2-17; 10-9; 20-6; 6-4)
Wil je ook basketballen? Meedoen bij een training van één van onze teams kan altijd. De trainingsavonden zijn op dinsdag- tot en met donderdag in sporthal De Kamp. Voor elk leeftijd is er wel een team.
Daarnaast hebben we ook een prachtig rolstoel team. Ook daar mag je gerust een paar keer mee trainen. Je hoeft geen beperking te hebben. Wel veel inzet.
Zie voor meer info www.second-dribble.nl. Of stuur een mail naar secretaris@second-dribble.nl.