Wedstrijdverslag van 23 september.

Jeugdteams Second Dribble tonen progressie.
Afgelopen zaterdag was de 2e speelronde voor Second Dribble en alle teams speelden thuis. Als eerste was het de beurt aan Second Dribble U12. De Uitsmijters uit Almelo kwamen op bezoek. Luid aangemoedigd door de ouders speelde de U12 hun 2e competitiewedstrijd ooit. Ook nu toonde Second Dribble heel veel inzet, ondanks het kwaliteitsverschil met de tegenstander. Het samenspel ging al veel beter. Daardoor kwamen er ook meer kansen. In elk kwart kon Second Dribble een score noteren, waarvan een tweetal 3-punters! Second Dribble U12 liet zien een team te zijn dat snel leert en ondanks gebrek aan ervaring maar met heel veel inzet toch punten kan maken. Eindstand 16-65 (2-21; 5-23; 2-7; 7-12)

Second Dribble U12.jpg zaterdag 23 september
Vervolgens moest Second Dribble U14 aan de bak tegen The Jugglers uit Enschede. Ook dit team speelde hun 2e competitiewedstrijd ooit. Ondanks het gebrek aan ervaring deden ze niet onder voor The Jugglers. Vol inzet, met af en toe goede aanvallen en fel op de bal verdedigen lieten ze The Jugglers hard werken. De punten gingen naar Enschede, maar de manier waarop Second Dribble speelde geeft vertrouwen voor de rest van de competitie. Eindstand 48-58 (13-14; 10-22; 8-10; 17-12)

Second Dribble U14.jpg zaterdag 23 september
Als laatste ontving Second Dribble U16 Rebound ’73 uit Harderwijk. Na de overwinning van vorige week begon de U16 vol zelfvertrouwen aan de wedstrijd. Dat ebde al snel weg. Waar Rebound alle punten scoorde lukte het Second Dribble in de 1e helft maar niet om de bal in het basket te krijgen. Ook de felheid van Rebound was wennen voor de jongens. Na de rust stond er echter een ander Second Dribble U16 op het veld. Ze gingen vol druk op de bal verdedigen en vooral sneller spelen. Hierdoor wist Second Dribble de schade nog beperkt te houden, maar de punten gingen naar Harderwijk. Eindstand 27-59 (0-19; 5-13; 8-15; 19-12)