U16 wint van Amical.

Second Dribble U16 wint net van Amical Enschede.
Vrijdagavond moesten Second Dribble U16 hun laatste wedstrijd van dit seizoen uit spelen tegen Amical in Enschede.
Nu het kampioenschap buiten bereik was kond het team vrijuit spelen om een goed resultaat neer te zetten. Maar blijkbaar hadden de voorgaande 2 wedstrijden behoorlijk veel energie gekost. Hoewel Second Dribble Hard werkte verliep de wedstrijd allesbehalve soepel. Elke aanval ging moeizaam en kansen werden gemist. Gelukkig wist Amical niet optimaal te profiteren van de fouten van Second Dribble. In de 1e periode kon Second Dribble maar geen afstand nemen van Amical. In de 2e periode was Second Dribble wat feller. Met een paar mooie aanvallen en vooral verdedigend scherp op de bal wist Second Dribble met 10 punten verschil de rust in te gaan.
P1140013.JPG basketbal 3              P1130988.JPG basketbal 4
In de 3e periode kantelde de wedstrijd. Second Dribble had moeite met de bal onder controle te houden en Amical profiteerde daar nu wel van. De voorsprong verdween als sneeuw voor de zon. Aan het begin van de 4e periode keek Second Dribble tegen een achterstand aan van 1 punt. Maar met hard werken en enorm veel inzet wist Second Dribble uiteindelijk toch net de winst te pakken. Einstand 46 – 48 (11-14; 5-12; 15-6; 15-16)