Wedstrijdverslag 24 maart.

Second Dribble U16 heeft off day in Vriezenveen; U22 maatje te klein voor Ceres Emmeloord
Second Dribble U16 vertrok vrijdagavond naar Vriezenveen voor een wedstrijd tegen de Peatminers. Een belangrijke wedstrijd. Bij eventuele winst zou Second Dribble nog volop mee doen om het kampioenschap.
Maar er zat duidelijk veel spanning in het team. Weinig lukte, passes kwamen niet aan, in de verdediging waren ze niet fel genoeg. En ook bij de scoringskansen gingen er meer naast dan raak. De nodigde time-outs hadden ook weinig effect op de speelwijze van Second Dribble U16. Gaandeweg de wedstrijd werd het spel van Second Dribble U16 wel beter. In de 4e periode nam Second Dribble zelfs een eindsprint. Maar het was te laat om het tij te keren. Second Dribble moest de punten in Vriezenveen laten. Eindstand 53-42 (22-10; 16-9; 7-9; 8-14).
Second Dribble U16 is nog niet helemaal kansloos voor de titel, maar de kans is wel een stuk kleiner geworden. Zaterdag 1 april komt de koploper Twente Buzzards op bezoek in Hardenberg. Dat belooft een heel spannende wedstrijd te worden.
Vrijdagavond ontving Second Dribble U22 ontving Ceres uit Emmeloord in sporthal De Kamp. In de 1e en 2e periode kon Second Dribble nog goed meekomen met Ceres. Er werd goed gespeeld, strak verdedigd.  Maar na de rust kwam Second Dribble er niet meer aan te pas. Ceres liet zien dat ze niet voor niets de nr. 2 van de competitie zijn. Second Dribble probeerde nog om bij te blijven, maar het niveauverschil was eenvoudig weg te groot. Eindstand 50-100 (15-18; 15-19; 7-33; 13-30)
Lijkt het je ook leuk om te basketballen? Kom dan eens kijken bij een training of een wedstrijd van één van de teams. We kunnen altijd nieuwe leden gebruiken.
Daarnaast heeft Second Dribble vanaf dit seizoen ook een peanut-/miniteam (leeftijd van 6 tot 12 jaar). Ze trainen elke woensdag van 18:00 uur tot 19:00 uur in De Kamp. Het team bestaat nu uit 5 jongens en 6 meisjes, maar er kunnen er altijd meer bij.
Zie voor meer info www.second-dribble.nl. Of stuur een mail naar secretaris@second-dribble.nl